נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/04/2007 | 10:38 | מאת: שקד

שלום רב, אני בת 27, לאחרונה שמתי לב שבתחילת הראש, מעל אזור המצח, ישנה הדלדלות שיער עד כמעט קרחות במעין עיגול קטן, דבר זה ניכר כאשר אני אוספת את השיער רואים פתאום נקודתית חוסר שיער, אני לא יכולה להצביע על משהו שיכול לגרום לזה אלא לעלות כל מיני השערות כגון: צביעת שער שצבעתי בזמנו לבלונד וכול צביעה כמעט היתה מלווה בשריפה בקרקפת ועימו פצעים(אני רגישה בקרקפת) מבדיקה בזמנו עם רופא עור הוא אמר שזה כוויה מהחמצן, וזה היה עובר לי אחרי תקופה כל פעם מחדש, דבר נוסף, אני חולת צליאק הבנתי שיש קשר בין שיער שמדלדל לצליאק, ודבר נוסף חומר שנגעתי בו פעם מסיר שומנים(סירים), זהו חומר חזק אולי היתה בטעות נגיעה עם השיער וזה יכל לגרום לזה, יש לציין שבלי שום קשר שיערי דק ודליל מאוד אשמח ליעוצך תודה שקד

29/04/2007 | 11:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שקד, צליאק גורם לדלילות. אין לך מה לדאוג ממסיר השומנים.

29/04/2007 | 14:39 | מאת: ש'קד

שלום ד"ר אלכס גינזבורג תודה על תשובתך, אך מה לגבי הצביעה עם חמצן כאשר צבעתי את שיערי לבלונד והיתה מלווה בתחושת שריפה כל פעם ששערי היה נצבע, ולא פעם ולא פעמים היו יוצאים לי על הקרקפת מעין פצעים אדומים האם אפשר להוריד את השערה הזו? תודה שקד

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות