שימוש בפרופסיה כמעט 5 חודשים.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/04/2007 | 10:14 | מאת: ש.ה

שלום דוקטור! הנני משתמש בפרופסיה כמעט 5 חודשים ועדיין לא חש שיש שיפור ניכר בנשירה כל זמן שאני מעביר יד על השיער הרטוב ישנן כמה שערות. יש לציין שמצב השיער שלי עדיין מלא ישנה דלילות טיפה במפרצים. ואשמח אם תיידע אותי בכמה דוגמאות של אנשים שזה עזר להם לאחר תקופה ממשוכת (המקרה שלי אם בכלל)

26/04/2007 | 12:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ש.ה, אני ממליץ לצלם את השיער ולאחר שנה לראות את התוצאות. 5 חודשים זה מוקדם מידי לדעת אם יש לפרופסיה השפעה או לא.

26/04/2007 | 18:39 | מאת: רון

אני אישית ראיתי תוצאות רק אחרי 8 חודשים, אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שהנשירה נעצרה לגמרי. אני ממליץ לך להצטלם, ולעקוב אחר השינויים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות