what your opunionpropeci yes or not

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/04/2017 | 18:56 | מאת: יביב

בן 46 , בעל הקרחה גנטית, נטלתי פרופצייה 9 שנים , הפרופצייה עבדה יפה על אזור הכתר ואולי עיבתה את השיער אני שלוש שנים ללא הכדור ונראית בברור התקרחות חזקה באזור הכתר שאלותיי: אני ניסיתי בתקופה דקל ננסי אך ללא השפעה, תזונתי טובה ממעיט בבשר ובן אדם בריא בדרכ האם ניתן לחזור לפרופציה במינונים נמוכים יותר לא כל יום בתקופה שנטלתי לקחתי 3 פעם והשפיעה טוב, מצד אחד זה חתונה קתולית מצד שני פעלה לא רע..

18/04/2017 | 12:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יביב שלום, כמובן מומלץ לחזור לפרופסיה אבל יש להתחיל במינון של 1 מ"ג ליום ורק בהמשך אפשר לרדת במינון במידה ויועיל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות