נשירה בעקבות סבוריאה דרמטטיס

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/03/2017 | 20:45 | מאת: סיגל

דר גינזבורג שלום רב אני סובלת כבר חודשיים וחצי מנשירה בגבות. ( בניגוב מגבוני עיניים בשבוע יוצאות כ 22 שערות משתי הגבות) האם זה נחשב לנשירה. כי אני לא רואה שום התדלדלות בגבות? ( אולי זה תמיד אצלי ככה פשוט אף פעם לא ניקיתי ושפשפתי את הגבות נגד כיוון השיער) אני מורחת עליהן סינטומצין בגלל בלפריטיס סבוראי שגורם לי גם לנשירת ריסים- בטיפול אצל רופא עיניים. האם זה אמור לעזור? האם יש טיפול אחר נגד סבוריאה? ובכלל בכזה מצב איך משלבים טיפול בין רופא עיניים ורופא עור?בדכ אני משתמשת בסבוקלם. הרופא עיניים המליץ על ניזורל. אשמח לשמוע את דעתך בנושא.

20/03/2017 | 13:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

סיגל שלום, קשה לי לענות לך מבלי לבדוק - בעיה בריסים מטופלת ע"י רופאי עיניים ובעיה בגבות ע"י רופאי עור. סבוריאה עלולה לגרום לנשירה בגבות אבל לא להתקרחות, ובכל מקרה כדי לתת תשובה ברורה צריך לבדוק אותך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות