השתלת שיער במפרצים, גיל 23

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/03/2017 | 23:38 | מאת: יוסף

שלום ד"ר, אני בן 23. בגיל 16 התחילה נשירה והופיע לי מפרצים בשיער. הנשירה הפסיקה לא לקחתי שום תרופאת, ראיתי רופא עור הוא אמר לי שבגלל הגנים, לאבא שלי יש גם פרצים כאלה בשיער עבר בתורשה אלי. המפרצים מפריעים לי, אני רוצה לעשות השתלת שיער חקרתי קצת תנושא והבנתי שאומרים שלא מומלץ לעשות השתלה לפני גיל 25. רציתי לשאול : 1. איך אני יודע אם התקרחות באמת הפסיקה? 2. אם אני יעשה השתלה עכשיו בגיל הזה, האם זה יכול ליצור התקרחות נוספת? תודה מראש

19/03/2017 | 10:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוסף שלום, כדי להחליט אם אתה כבר מתאים להשתלה צריך לראות אותך מאחר ויש אפשרות גם בגיל זה לעשות השתלה במידה ואני מוצא שזה אפשרי. לא ניתן לדעת אם ההתקרחות חלפה,אתה רק בן 23 והכל עוד יכול לקרות לכן יש אפשרות כרגע להשתיל רק במפרצים ובעתיד במידה וההתקרחות נמשכת לעשות השתלה במקומות נוספים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות