השתלת ריסים. האם אפשרי?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/03/2017 | 08:34 | מאת: סיגל

שלום דר גינזבורג אני סובלת כרגע מנשירת ריסים, כל יום בניגוב עיניים נשארים שתי ריסים מכל עין. אובחנתי בבלפריטיס סבוראית . משתמשת בסינטומצין כבר 18 יום אין שיפור. שאלתי: במידה והנשירה היא לא בגלל בלפריטיס. אלא בגלל אלופציה. ואני מגיעה אליך להשתלה לגמרי ללא ריסים. האם תוכל לעשות השתלה? האם תוכל לדעת אם זה מאלופציה או בלפריטיס , כי הבנתי שבבלפריטיס בגלל שזה כרוני לא ניתן להשתיל. אני ממש פוחדת להישאר ללא ריסים. אשמח לתשובה והסבר תודה

13/03/2017 | 08:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

סיגל שלום, במידה וזה אכן יקרה שתשארי בלי ריסים, תצטרכי להגיע אליי לייעוץ ואוכל לומר לך לגופו של עניין אם ניתן לעשות השתלה או לא, לא יכול לתת תשובה חד משמעית אלא לאחר בדיקת המצב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות