טיפול רפואי חדיש בהתקרחות?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/03/2017 | 21:36 | מאת: דניאל

אהלן אני סובל מהתקרחות מספר שנים. קצת מפרצים מקדימה ושיער דליל מאחורה. השתמשתי ועדיין משתמש בלא מעט טיפולים בתקווה לשמור על מה שנשאר. לאחרונה נתקלתי באתר ישראלי שמדבר על טיפול רפואי חדיש בהתקרחות בעזרת תאי גזע או משהו כזה. http://nextgm.co.il/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%97%D7%93%D7%99%D7%A9-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%AA/ אפשר לקבל חוות דעת מקצועית על הדבר הזה?

12/03/2017 | 08:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דניאל שלום, מדובר על טיפול בו נוטלים דם ומפרידים בין הכדוריות הלבנות והאדומות ואת תאי הגזע המופרדים מזריקים לקרקפת - לא יכול לקמט את ההצלחה באחוזים, יש כאלה שעוזר ויש כאלה שלא. כאשר אני בודק את המטופל אני מחליט אם יש בכלל מקום וסיכוי לטיפול מסוג זה או שכל טיפטל אחר יכול להועיל יותר.

12/03/2017 | 23:13 | מאת: אלון

ד״ר, דפדפתי באתר וכבר כמה שנים אתה עונה בגיוק את אותה תשובה לשאלה זו, האם אין התקדמות בתחום? עדיין אינך יכול לכמת את אחוזי ההצלחה? תודה

21/03/2017 | 08:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלון שלום, כדי לקמט הצלחה באחוזים נדרש גם זמן וגם מספר רב של מטופלים, לכן עדיין לא רוצה לנקוב במספרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות