שימוש בפרופוסיה עקב נשירה ב8 חודשיים האחרונים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/03/2017 | 21:28 | מאת: תומר

היי דוכטור, ב8 חודשים האחרונים יש לי נשירה אם זה אחרי מקלחת או שיערות על הכרית. לא רואה שינוי משמעותי בשיער שלי. השיער שלי חשוב לי יותר מהכל חושש שאני מתחיל להכריח. אני סובל מסבוריאה במשך שנים עם עלייה אחת. שוקל להתחיל שימוש בפרופסיה אך מפחד מההשלכות. אני בפרק בחיים לא יודע אם להתחיל את השימוש בפרופסיה. מה אתה ממליץ לעשות דוכטור ?

06/03/2017 | 10:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

תומר שלום, לא יכול להמליץ דרך האינטרנט אבל כן ממליץ שתתייעץ עם רופא עור ובמידת הצורך על פי שיקול דעתו תתחיל לקחת את הפרופסיה ללא חשש מתופעות לוואי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות