שיער עדיין חלש למרות תרופות ביחס לאנשים אחרים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/02/2017 | 13:55 | מאת: ערן

דוקטור שלום,אני מטופל בפרופסיה ומינוקסי מזה שנה ומראה השיער השתפר במקצת ואף גדלו פלומות דקות של שיער בקדמת הראש,למרות זאת כאשר אני מעביר יד בשיער או מושך בעדינות ,אני מוצא בין העצבאות 5-6 שיערות,כתבתי פה בעבר ואמרת לי שזוהי תופעה רגילה ונורמלית אך דבר זה לא קורה בצידי הראש,שם השיערות ממש חזקות ובנוסף כאשר העברתי את היד אצל אנשים שאין להם נטייה להתקרחות השיער היה הרבה יותר חזק וכמעט שלא נשרו שיערות,זה גורם לי להסיק שהשיער עדיין חלש,אין דרך לחזק אותו?

26/02/2017 | 11:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ערן שלום, אתה משתמש בתרופה היעילה ביותר ואם לא היית משתמש בה סביר להניח שהמצב היה גרוע בהרבה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות