הרגיין קצף אופן השימוש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/02/2017 | 11:38 | מאת: פיני

שלום, אני בן 29, לפי רופא העור שהייתי אצלו אני בדרגת התקרחות שניה. יש קצת דלילות מקדימה ובעיקר מפרצים שקצת העמיקו. התחלתי להשתמש בקצף הרגיין ואני מורח מעט מהקצף ממש באיזורי המפרצים הנקודתיים. השאלה שלי היא אופן השימוש בתכשיר, האם להתחיל עם פעם או פעמיים ביום (בוקר,ערב) כמה זמן יש לנסות את התכשיר בשביל לראות תוצאות? והאם יש עוד כללים או הנחיות שיש לדעת? תודה

26/02/2017 | 11:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

פיני שלום, ניתן להשתמש בהרגיין קצף פעם ביום ולהשתמש בו לפחות 6 חודשים כדי לודא יעילות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות