איה שאלה על נשירה של שיער הקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

23/02/2017 | 18:56 | מאת: איה

שלום ד"ר אני בת 23 , לפני שנה התחילה לי נשירה חזקה בשיער הקרקפת , עשיתי בירורי מעבדה שיצאו כולם תקינים והייתי אצל 3 רופאי עור , כולם אמרו לי שאין מה לעשות עלי לקחת ויטמינים של פירמטון ולהשתמש במינוקסי 5 כנראה אני לחוצה מדי וזה גורם לי לנשירה , אחרי 4 חודשי טיפול לפי ההנחיות של הרופאים הנשירה דעכה לי , לכן השאלה שלי היא האם אני יכולה להפסיק את השימוש במינוקסדיל 5 בלי שאפחד שהפסקת הטיפול תגרום לחידוש הנשירה ???? בהנחיות השימוש בתרופה רשום אם תהייה הפסקה פתאומית של הטיפול במינוקסי הנשירה תתחדש ?

לקריאה נוספת והעמקה
26/02/2017 | 11:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

איה שלום, לא ממליץ לך להפסיק עם המינוקסי אבל התייעצי עם הרופא אליו פנית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער