רוגיין קצף. . . . . . .

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/02/2017 | 23:52 | מאת: שי

שלוםן אני מורח מזה 4 חודשים רוגיין קצף.. רציתי לשאול האם יכול להיות שהתכשיר גם מעבה את השיער הקיים? דבר נוסף.. ראיתי שציינת כאן שמומלץ לחפוף לפני השימוש.. אך אם מישהו שם למשל פעמיים ביום לילה ובוקר (שבעיקרון אלו ההוראות הרשמיות). אז כמובן שאף אחד לא מתקלח גם בלילה וגם בבוקר ככה שמה שאמרת קצת לא הגיוני. אני שואל כי עכשיו בימי החורף יש ימים שאני לא מתקלח כל יום ואני שם כל לילה אז יוצא שאני לא חופף לפני, אבל זה קורה פעם בשבוע.

09/02/2017 | 07:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שי שלום, ראשית, רוגיין קצף אכן יכול גם לעבות את השיער הקיים. את הרוגיין קצף ניתן גם לשים פעם ביות ולא פעמיים היות ועובד על הקרקפת כ-23 שעות ולכן ציינתי שרצוי (לא חובה) לחפוף לפני השימוש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות