שימוש בפרופסיה לאחר שנה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/02/2017 | 15:04 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני משתמש בפרופסיה מזה כשנה ואני לא רואה שיפור בצמיחת השיער אבל מצד שני הנשירה באיזור הפדחת לא החמירה ונשארה ללא שינוי. האם להמשיך להשתמש? האם ניתן בוודאות להגיד שהכדורים עוזרים או שיכול להיות שהנשירה הייתה עוצרת גם ללא הכדורים? לדעתך כדאי להמשיך עם הכדורים? תודה!

06/02/2017 | 13:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מישהו שלום, לא ניתן להגיד בודאות אבל בהחלט קרוב לודאי שהפרופסיה עצרה את הנשירה וגם אם שומרת על המצב כפי שהוא לדעתי שווה להמשיך ליטול אותה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות