בדיקת נוגדנים לאלופציה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/01/2017 | 11:50 | מאת: אילנית

שלום רב האם יש בדיקות דם מסויימות אם חולה חשד לאלופציה אראטה? תודה

18/01/2017 | 13:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אילנית שלום, אין בדיקות דם שמעידות על אלופסיה אראטה.

18/01/2017 | 13:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אילנית שלום, אין בדיקות דם שמעידות על אלופסיה אראטה.

18/01/2017 | 13:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אילנית שלום, אין בדיקות דם שמעידות על אלופסיה אראטה.

18/01/2017 | 15:38 | מאת: אילנית

דר גינזבורג תודה רבה עבור התשובה מאז הורדת הפיברומות בלייזר co2 אני סובלת מנשירת ריסים שיער חלש בגבות. אכן פיברומה אחת שהיתה ממש צמודה לריסים בעפעף העליון, בעין זו נשירה מסיבית יותר מהשניה. 15 ריסים נשרו ב 11 יום. שללתי אצל רופא עיניים בלפריטיס האם אלופציה אראטיה יכולה לתקוף רק ריסים וגבות ללא ראש? באיזה קצב יש נשירת שיער באלופציה? תוך כמה זמן יש קרחת אם זה באמת אלופציה? מה דעתך? אני ממש בלחץ עד שאראה רופאת עור

19/01/2017 | 10:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אילנית שלום, אלופסיה אראטה יכולה לתקוף גם רק ריסים וגבות וקצב הנשירה מאד אינדיבידואלי. בד"כ זה מצב זמני והשיער עשוי לצמוח מחדש. המתיני לבדיקתו של רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות