יעייעילות טיפול במזותרפיה ובדיקור קוסמטי לנשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/01/2017 | 12:48 | מאת: יעילות טיפול במזותרפיה ובדיקור קוסמטי לנשירת שיער

שלום, מעוניין לדעת יעילות טיפול במזותרפיה שמוצע בהייר קליניק או בדיקור קוסמטי המוצע במרפאות לרפואה משלימה של קופות חולים, בנשירה בקדמת הראש ובאזור הצדעות בנער בן 17 כשברקע יש נטיה גנטית. האם יש תכשיר שיכול להפחית את יצירת הDHT, או כל דרך אחרת ? האם יש תכשירים טבעיים להפחתת DHT ללא תופעות לוואי ?

16/01/2017 | 12:50 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, מזוטרפיה יכולה לעזור, תלוי מה החומרים שמשתמשים בהם, את זה עלייך לשאול את מי שמציע. אני כרופא מאמין בתרופות שעברו מחקר והוכחו כיעילות להפחתת ה-DHT ולהפסקת הנשירה. יש להתייעץ עם רופא עור ולא ללכת למכונים שאינם רופאים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות