שוונצים פתאומיים מסביב למצח בכיוון הפוך לשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/01/2017 | 07:48 | מאת: מאיה

התחיל לפני חודש השיער שלי השתבש לדעתי מהמזג אוויר נהיה עם חשמל סטטי ובאופן כללי לא מסתדר, וזה אף פעם לא קרה לי. פתאום נהיו לי שוונצים כאלה מסביב למצב שעומדים כאילו בחשמל סטטי אבל ממש הרבה נראה כאילו גזרתי את השיער. זאת צמיחה? למה זה צומח נגד כיוון השיער? האם זה יארך? מעולם לא היה לי מקרה כזה

16/01/2017 | 12:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מאיה שלום, לא לכל דבר יש סיבה ותשובה... לעיתים כך סתם באמצע החיים אופי השיער ומירקמו משתנים, יתכן שזה מצב זמני.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות