עצירת הנשירה רק באמצע

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

05/01/2017 | 16:23 | מאת: רונן

דוקטור שלום,אני משתמש בפרופסיה מעל חצי שנה ושם לב שיש צמיחה בשאר חלקי הראש פרט לאזור המפרצים,עכשיו הבנתי שפרופסיה יעיל פחות בקדמת הראש אבל יכול להיות שהשיער ימשיך להדלל במפרצים למרות שבשאר חחקי הראש ישנה עצירה ואפילו צמיחה מחודשת?

09/01/2017 | 08:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רונן שלום, אכן השפעת הפרופסיה על המפרצים מוגבלת ויתכן שההתדלדלות תמשך - ניתן תמיד לשקול השתלת שיער באיזור המפרצים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער