הקשר בין צביעת שיער ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/12/2016 | 22:51 | מאת: עינת מ

שלום ד"ר גינצבורג, מאז הלידה של בתי האחרונה לפני שנתיים, הפכתי לרגישה ביותר לצבע השיער. כל צביעת שיער הפכה לקרקפת בוערת. ניסיתי גם צבע ללא אמוניה וזה לא עזר. יש לציין ששיערי מלבין, ואני נזקקת לצביעה כל 3 שבועות בממוצע. שמתי לב גם ששיערי מקדימה מקריח ונראה לי שזה כתוצאה מהכאבים בכל צביעת שיער. בכל הכתבות שלך ראיתי שציינת שצביעת שיער לא גורמת לנשירה, אך האם קיים סיכוי שכאשר צביעת שיער גורמת לכאבים זה כן יגרום לנשירה ודילול? האם יש לך עיצה לגבי צבע לשיער שלא גורם לרגישות?

05/01/2017 | 09:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עינת שלום, אין לי המלצה מסויימת לצבע וככלל צבע לשיער אינו גורם לכאבים וכד' - ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות