נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/04/2007 | 13:22 | מאת: לירון

שלום יש לי בעיה... יש לי נשירה בשיער וכתוצאה מכך שיערי הדליל ממילא מדלל באופן משמעותי (להרגשתי בכל אופן) אני לא יודעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה או למי עליי לפנות. אני רק מפחדת להתקרח בגילי (28). יש שאמרו לי שזה בגלל שאני חופפת את השיער ועושה פן כל יום, האם זה נכון? אני יודעת שזה קורה לנשים יותר מבוגרות אבל מה אוכל לעשות כדי לעצור את זה עכשיו?? אנא עזרו לי תודה

10/04/2007 | 14:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לירון, אם הינך רואה ששיערך מידלל באופן משמעותי, אני ממליץ לך לגשת לרופא עור ולבחון זאת אולי קיימות סיבות נוספות פרט לפן היומי, אולי יש לך מחסור כלשהו, אולי בעייה בריאותית מסוימת הקשורה לכך. פן יום יומי אכן מזיק לשיער ויכול לגרום להיחלשותו ונשירתו. במידה ואת עושה פן, השתדלי לעשות זאת מרחוק ולא קרוב לשיער ולשורשיו.

10/04/2007 | 16:11 | מאת: לירון

אבל האם זה אומר שאני הולכת ומתקרחת כמו נשים מבוגרות יותר? ויטמינים יעזרו? יש פיתרון? (על הכרית אני לא רואה הרבה שערות שנושרות מעצמן אבל כל מעבר של היד בשיער וכל סירוק מורידים שערות)

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות