נשירה של שטלים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/04/2007 | 00:00 | מאת: ערן

שלום ד"ר כאשר נשרו לי הגלדים לאחר ההשתלה, חלקם נשרו ללא השתל, חלקם נשרו עם השתל אך ללא השורש וחלק קטן יחסית נשר עם השורש, האם אלה שנשרו עם השורש לא נקלטו ולא יצמחו לאחר שלושה חודשים, והאם יש לזה קשר שלאחר תשעה ימים מההשתלה גירדתי בלילה בראש וכנראה כתוצאה מכך חלק מהגלדים נשרו... תודה

09/04/2007 | 10:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ערן, בד"כ רוב הגלדים נושרים יחד עם השתלים, ורק כעבור 3 חודשים מתחילים לראות הצמיחה של ס"מ לחודש. כל עוד לא גרדת חזק, או עם הציפורניים, אין לך מה לדאוג, במידה ויש לך חשש כי פגעת, גש לרופא המטפל..ישנם שתלים הנתפסים ואינם נושרים. אך כאמור רק עוד 3 חודשים תוכל לראות את תחילתה של הצמיחה הטבעית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות