שימוש בפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/04/2007 | 22:43 | מאת: מייקל

שלום, אני בחור בן 19 וחצי. אני סובל מדלילות רבה בשיער כתוצאה מנשירה. התחלתי לקחת פרופסיה לפני כ4 חודשים +תספורת קצוצה לדרגה 3 השיער מתחיל להתמלא, אך עדיין קיימת נשירה, בזמן רגיל והכי הרבה בזמן חפיפת השיער (במרכז הראש השיער מתמלא בצורה יפה אך במפרצים קיימת דלילות הנראה לעין) השאלה שלי היא: אם קיימת נשירה והשיער מתמלא זה אומר שהפרופסיה משיפעה? או שעדיין מוקדם כדי לדעת ויתכן שהנשירה בהמשך תיפסק ושאלה נוספת איזה שמפו מומלץ להשתמש כדי לשמור על שיער בריא למתקרחים מכיון שיש הרבה סוגים כיום אני משתמש בשמפו של טבע להתקרחות גברים (טיפת הזהב) זה טוב לא טוב? מייקל,

05/04/2007 | 12:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מייקל, בהחלט יכול להיות שהפרופסיה משפיעה, אך בד"כ יכולים לראות תוצאות לאחר שנה מתחילת השימוש.רצוי לעשות תמונה לפני השימוש ולאחר שנה. לגבי שמפו, אתה יכול להשתמש בכל שמפו.

05/04/2007 | 22:44 | מאת: מייקל

שאלה לי נוספת אלייך ד"ר, תופעת לוואי של הפרופסיה היא בעיה בתפקוד המיני. נאמר לי שזאת תופעת לוואי שיכולה לקרות במס' מצומצם. לצערי אני כנראה אחד מהם, זה החל להשפיע בתפקוד המיני שלי מלפני שחודש וחצי בערך. מערכת היחסים המינית שלי ושל חברתי לא טובים. מכיוון שאינני מצליח לתפקד מינית (לא מגיעה לזקפה מלאה ואי יכולת לקיים חדירה). פניתי לרופא עור, ההמלצה היחידה שניתנה לי, אם אני רוצה לחזור לתפקד מינית להפסיק לקחת אותה. אני יודע שאני מאוכלסיה רבה של גברים בארץ ובעולם, שלוקחים את התרופה ומתאר לעצמי שעוד אנשים סובלים מבעיה בתפקוד המיני,עקב שימוש בפרפסיה. אפשרי אולי לקחת ויאגרה או משהו אחר כדי שפר את התפקוד המיני? יש לציין, שבעבר לא הייתה לי כל בעיה עם התפקוד המיני. מייקל,

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות