פרופסיה בתאילנד

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/04/2007 | 08:37 | מאת: מורן

ד"ר שלום, אני מעוניין לקנות פרופסיה בתאילנד ורציתי לדעת האם אני צריך לקחת מרשם כלשהו...?? ובנוסף רציתי לדעת האם כדאי להמשיך ולהשתמש בשמפו תינוקות גם כ-6 חודשים אחרי השתלת שיער או שמא חובה לשנות סוג שמפו? תודה רבה והמשך חג שמח, מורן

04/04/2007 | 08:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מורן, יש להצטייד במרשם לפרופסיה. אינני יודע את החוקים בתאילנד, אך רצוי מרשם. אתה יכול להשתמש בכל שמפו לאחר ההשתלה.

05/04/2007 | 23:09 | מאת: רם

לקנות תרופת פטנט בתיאלנד? הרי הכל שם חיקויים וזיופים. בחיים לא הייתי מכניס לגוף שלי פרופסיה שנקנתה בתיאלנד.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות