נשירת שיער - בדיקות דם

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/04/2007 | 13:20 | מאת: גל

ד"ר שלום, אני בן 18.5 ולאחרונה נראה לי שאני סובל מדילול השיער במרכז הראש (לא קיימים עדין מפרצים ברוך השם) ולפיכך פניתי לרופאת עור בצבא. לאחר שביקשתי ממנה לבצע בדיקת דם על מנת לראות האם הנשירה היא ביולוגית ולא גנטית נענתי בחיוב וכעבור מס' ימים חזרתי אליה עם תוצאות הבדיקה. לצערי, הרופאה אמרה לי כי בדיקות הדם שלי תקינות אולם יש כמה ערכים החורגים מהנורמה ואינני יודע מה לגבם. אשמח אם תענה לי בהקדם. ck 253.1 bilirubbin total 1.41 mch(pg) 25.7 mchc (g/dl) 28.4 rdw (%) 11.2 mpv (fl) 7.4 כמו כן, קראתי על בדיקת הCK באינטרנט ונוכחתי לדעת שהיא קשורה לשרירים באופן כלשהוא, אולם לא הבנתי במה ואיך אני משפר את הבדיקה.

04/04/2007 | 08:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גל, הבדיקות שציינת אינן קשורות כלל לנשירת שיער. סביר להניח כי סיבת הדילול היא גנטית הורמונאלית. לגבי הערכים של הבדיקה כדאי להיוועץ עם רופא משפחה.

09/04/2007 | 17:20 | מאת: ירון

כדאי לך גם להיכנס לאתר הבא, אחלה כתבות www.tevalife.com http://www.tevalife.com/article.asp?id=סרטן

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות