רוצ אנד אר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/03/2007 | 22:55 | מאת: דני

שלום ד"ר גינזבורג האם לאחר השתלה רצוי להשתמש ברוצ אנד אר לחיזוק השורשים הקיימים והמושתלים? כמה זמן לאחר השתלה צריך להשתמש בשמפו תינוקות? כמה זמן צריך להסתובב עם התפרים? וכמה זמן אסור לעשן אחרי השתלה? ושאלה אחרונה - היכן ניתן לקבל מידע על מכונים להשתלות שיער? תודה מראש וחג שמח

01/04/2007 | 09:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דני, רוטס לא יועיל לשיער, על כן לא צריך להשתמש בו לאחר ההשתלה. לגבי שמפו, ניתן להשתמש בכל שמפו. ורצוי שביום של ההשתלה לא תעשן, ניתן לעשן ביום אחרי. אתה יכול להיכנס לאתר www.hairloss.co.il ולקבל אינפורמציה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות