שאלה על השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/03/2007 | 17:58 | מאת: דניאל

שלום דוקטור יש לי שתי שאלות לגבי השתלה. 1) כמה זמן אחרי ההשתלה חוזרים הראש חוזר למצבו הקודם, כלומר הנפיחות נעלמת והגלדים יורדים? 2) אם אומרים שאחרי שלושה חודשים מתחילה צמיחה אז אחרי חמישה חודשים יש שיער של 2 ס"מ למה אומרים שצריך לחכות שנה לראות את מלוא התוצאות? וגם האם יכול להיות מצב שהשיער יצמח פחות משלושה חודשים, ואם כן במה זה תלוי? תודה מראש ותודה על הפורום המעולה

26/03/2007 | 10:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דניאל, 1) כמה זמן אחרי ההשתלה חוזרים הראש חוזר למצבו הקודם, כלומר הנפיחות נעלמת והגלדים יורדים? ת: בין 6-10 ימים. 2) אם אומרים שאחרי שלושה חודשים מתחילה צמיחה אז אחרי חמישה חודשים יש שיער של 2 ס"מ למה אומרים שצריך לחכות שנה לראות את מלוא התוצאות? וגם האם יכול להיות מצב שהשיער יצמח פחות משלושה חודשים, ואם כן במה זה תלוי? ת: לאחר 5 חודשים לא ניתן לראות צפיפות וניתן לראות רק 40% מהתוצאות. אמנם יש צמיחה אך לא מלאה. בד"כ השיער הטבעי מתחיל לצמוח לאחר 3 חודשים, לפי מחזוריות חיי השיערה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות