ריח רע מהפה לחתול בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/02/2009 | 23:48 | מאת: גלעד

שלום, לחתול יש ריח רע מהפה מה לעשות? האם זה מעיד על מצב בריאות השיניים שלו? הוא כמובן אוכל מזון איכותי של רויאל קאנין לפרסיים גורים, מידי פעם אוכל שימורים או מעדן או טונה לעיתים יותר רחוקות. מה זה אומר על בריאות שיניו או הפה? האם עליי ללכת לוטרינר? תודה

19/02/2009 | 09:47 | מאת: ד"ר טליה מור

גלעד שלום, קשה לי להאמין שלחתול בין 7 חודשים ישנת בעיות שיניים. כדי לוודא יש לגשת לוטרינר לבדיקה. אם לא תמצא בעיה בחלל הפה (סביר שלא,) כדאי לנסות להחליף מזון.

מנהלי פורום וטרינריה