לימודי וטרינריה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/07/2001 | 22:53 | מאת: גרמלי

שלום הייתי מעוניינת במידע איכן לומדים בארץ וטרינריה ואם ניתן מה דרישות הקבלה שלהם והאם יש הגבלת גיל תודה,

24/07/2001 | 01:02 | מאת: adi

גרמלי, אם אני לא טועה, אז לומדים אותם רק במכון ויצמן וזה שייך לאוניברסיטה העברית. עדי

24/07/2001 | 09:19 | מאת: Trinity

בשביל להתקבל לחוג לוטרינריה בפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית ברחובות (החוג היחיד בארץ) צריך קודם כל ללמוד 3 שנים לתואר ראשון בביולוגיה, מדעי בעלי החיים, רפואה או רוקחות. לוטרינריה בארץ מתקבלים רק 40 תלמידים בשנה, ולכן נבחרים אלו עם הממוצע הגבוה ביותר בתואר הראשון, משך התואר השני בוטרינריה 4 שנים (סה"כ 7). האופציה המקובלת ביותר היא הונגריה שם מלמדים באנגלית, הקבלה היא ישירות לחוג לוטרינריה ומשך הלימודים רק 5 שנים.

24/07/2001 | 22:29 | מאת: דר' אדיר שיפרון

Trinity צודק!

25/07/2001 | 17:31 | מאת: Trinity

צודקת!! לא צודק...

מנהלי פורום וטרינריה