אלרגיה לפרעושים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

28/07/2001 | 23:03 | מאת: רונית

יש לי כלב מעורב בוקסר עם רוד ויילר שאלרגי לפרעושים. כל שנה בתחילת הקיץ אנחנו מרססים את החצר ואת הכלב ומשנה לשנה זה נהיה יותר גרוע השנה ריססנו בדיזיקטול ואחרי שבועים בפולריס על הכלב שמתי אמפולה של פרונטליין וכלום לא עוזר יש לו גם פרעושים וגם קרציות(למרות שיש לו חגורה) הכלב ממש מסכן הויטרנר נתן לו כדורים נגד תולעים לפני יומיים אבל הוא עדיין נראה רע מה לעשות????

29/07/2001 | 17:25 | מאת: דר' אדיר שיפרון

רונית שלום, ממלץ לרסס את סביבתו של הכלב באמצעות מרסס מקצועי, המרסס צריך להגיע פעמיים בהפרש של כ 10 ימים, מרסס טוב יתן אחריות לריסוס נגד פרעושים. כמו כן צריך לטפל בכלב, פרונטליין הוא לא התכשיר היחידי ויש כלבים/ אזורים בהם הפרונטללין יעיל פחות. נסי אמפולות מסוג אדונטג', חשוב לבדוק את משקל הכלב ולהתאים את החומר למשקל. לפעמים אין ברירה וצריך לתת לכלב בקיץ תרופות אנטי אלרגיות. ניתן לעשות לכלב בדיקות לאלרגייה (למצוא בדיוק למה הוא אלרגי) ולהכין חיסון מיוחד לטיפול באלרגיה.

מנהלי פורום וטרינריה