רועה גרמני

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/07/2001 | 21:15 | מאת: הילה

שלום רב יש לי כלב רועה גרמני בן שנתיים קיבלתי אותו מאנשים שלא יכלו לטפל בו הוא הגיע מסורס ומפוחד היום הוא גדול ומאד חזק ובסך הכל הוא כלב ככל הכלבים אבל יש שני דברים שבכל זאת קצת מוזרים לי האחד הוא לפעמיים אוכל את הצואה שלו מדוע זה קורה דבר שני הוא מאד מאד תוקפני כלפי כלבים אחרים זכריים ונקבות כאחד ואנחנו לא יכוליים ללכת איתו לשום מקום, כי עם עובר כלב אחר בסביבה הוא ינסה לתקוף וישתולל ניסינו כמה פעמים להביא כלבים לסביבתו אך הוא אגרסיבי ולכן אין אנו מוציאים אותו כמעט יש לציין שאנו לא חיים בארץ מדוע הכלב שלנו כולכך תוקפני?????? והאם אפשר לקחת אותו לאילוף???????? תודה מראש על ההענות הילה

28/07/2001 | 10:52 | מאת: דר' אדיר שיפרון

הילה שלום אני שמח לראות ששמו של הפורום הולך לפניו ואף הגיע לחו"ל. נראה לי שהכלב שלך עבר טראומה לא קלה בילדותו ולכן הוא מתנהג כך, עליך לקחת אותו לאילוף ובמקביל לפנות לוטרינר שישקול באם לתת לכלב טיפול תרופתי. באשר לאכלית הצואה, עליך להקפיד לתת לכלב מזון משובח , תוספת של ויטמינים וקאלציום ותרופות נגד תולעים. בהצלחה !

מנהלי פורום וטרינריה