דלקת בדרכי השתן אצל חתולים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/06/2007 | 12:34 | מאת: זיוה

יש לי שלוש חתולות וראיתי בארגז החול דם בשתן. איך נדבקים במחלה והאם היא יכולה לעבור מחתול לחתול ואיך? האם זה יכול לעבור לבד? (כי בעבר קרה לי שהיה דם בשתן בבארגז במשך כמה ימים וזה נעלם לפני שאיתרתי את החתולה החולה).

11/06/2007 | 12:17 | מאת: ד"ר טליה מור

זיוה שלום, דלקת בדרכי השתן יכולה להיות בעלת רקע זיהומי אך לא רק. חול, אבנים,גידולים ומחלות כליה יכולים אף הם לגרום לסימנים דומים. יש לבצע בדיקה מקיפה למציאת הבעיה הראשונית ולטפל בהתאם.

11/06/2007 | 12:20 | מאת: ד"ר טליה מור

זיוה שלום, דלקת בדרכי השתן יכולה להיות בעלת רקע זיהומי אך לא רק. חול, אבנים,גידולים ומחלות כליה יכולים אף הם לגרום לסימנים דומים. יש לבצע בדיקה מקיפה למציאת הבעיה הראשונית ולטפל בהתאם.

מנהלי פורום וטרינריה