לאחד הרופאים שלום!

דיון מתוך פורום  וטרינריה

26/07/2001 | 00:25 | מאת: מורן

שלום...... שמי מורן אני בת 17, ותמיד רציתי להיות וטרינרית מאז שהייתי קטנה........ אז רציתי לשאול אתכם, אחד הרופאים לפחות, כמה שאלות. 1. האם יש לכם מושג איזה ציונים דרושים על מנת להתקבל לאוניברסיטה בשביל ללמוד וטרינריה? 2. כמה שנות לימוד צריך על מנת להיות וטרינר? 3. הדבר היחיד שמטריד אותי בלהיות וטרינרית, זה כל העניין של הניתוחים ולראות דם וכו' וכו'. האם זה נכון שכולם מתגברים על זה, או שאם כבר עכשיו זה מתריע אותי, עליי לא לחשוב לכיוון הזה בכלל? 4. האם אתם חושבים שענף הוטרינריה בארץ מבוקש? זאת אומרת, האם תהיה לי בעיה למצוא עבודה כשאני אסיים ללמוד? תודה רבה :)

26/07/2001 | 01:33 | מאת: adi

מורן היי, 1. יש רק מקום אחד שבו לומדים את המקצוע בארץ, והוא במכון וייצמן ברחובות. 2. את חייבת ללמוד תואר ראשון במדעי החיים. 3. אולי ישנה אפשרות לעבוד בחברות המזון. כבר בלימודים את תצטרכי לראות דם, כי אין מה לעשות, עלייך להתאמן בפרוצדורות רפואיות, החל בהחדרת עירוי וכלה בניתוח. 4. לפי מה שראיתי חל גידול בבעלי החיים וזה נראה לי מבוקש. אני רק אחת שיודעת מזה שחברים הלכו ללמוד. עדי

26/07/2001 | 10:07 | מאת: דר' אדיר שיפרון

מורן שלום, בדקי את התשובות שניתנו בפורום בנושא זה ב 23 ליולי . כיום קשה מאד לרופאים צעירים למצוא עבודה בארץ ולא נראה שהדבר עומד להשתנות.

מנהלי פורום וטרינריה