תולעים אצל כלבים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

13/02/2006 | 01:11 | מאת: אניה

קיבלנו לברדורית בת 7.5 חודשים, מוצלחת, אבל יש לה תולעים. האם אפשר לטפל בהן בתרופת ורמוקס של בני אדם ואם כן - מה הוא המינון הנכון? הכלבה שוקלת ~24 קילו. תודה לכם

13/02/2006 | 09:26 | מאת: ד"ר טליה מור

אניה שלום, ורמוקס הינו תכשיר המיועד לטיפול בתולעים אצל האדם . מומלץ לתת לכלבה טיפול בתרופה המיועדת לכלבים ומטפלת בטווח רחב יותר של תולעים (עגולות וסרט) הנפוצות אצל כלבים . דרונטל פלוס הינה אחת הדוגמאות. את התרופה ניתן להשיג אצל וטרינרים, המינון בהתאם למשקל הכלב.

מנהלי פורום וטרינריה