איך לשכנע את ההורים לקנות כלב?????

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/01/2005 | 18:43 | מאת: ליטל

אני ואחיות שלי נורא רוצה כלה מסוג קריאן טרייר וההורים שלי לא מסכימים מה אפשר לעשות כדי לשכנע אותם?? אההה וגם אם מישהו יודע כמה עולה הכלב הזה או איפה אפשר לאמץ אחד חוץ מאצל דורית דמביין ואם כן שם אז איפה היא גרה??? תודה לכל מי שיעזור לי...

10/01/2005 | 13:28 | מאת: דנה2

המממ.... אני לא יכולה לעזור לך בזה, אני רק יכולה להגיד לך שבמכלאות וב'תנו לחיות לחיות' יש מאות כלבים וגורי כלבים לא פחות טובים מהקריאן טריר, תוכלי לבחור לך ולדעת שאת היצלת אותו/אותה והוא יהיה אסיר תודה לך לכל החיים. הם לא פחות טובים ולא עם פחות אופי. אני אימצתי את הכלבה שלי לפני 14 שנה ואנחנו חברות הכי טובות. היא מקבלת מחמאות ברחוב על היופי שלה ועל האופי יוצא הדופן שלה ועל החכמה המיוחדת שלה יותר מכל כלב אחר גזעי ברחוב. תסתכלי על זה ככה: כלבים הם החברים הכי טובים, וחברים לא קונים עם כסף..

01/11/2010 | 20:40 | מאת: חסוי

כן אבל את יודעת איך לשכנע את ההורים??

08/12/2011 | 19:04 | מאת: ...

את כל כך צודקת! כל החיות שלי הם חיות שהיו פעם חיות רחוב (3 חתולים וכלבה ) וכל אחד מהם מדהים בצורה שונה... תחשבי שאם לא תקחי אחד מהכלבים המדהימים בתנו לחיות לחיות הם כנראה יורדמו במקום להיות בבית חם עם הבעלים שלהם ...

29/07/2012 | 17:14 | מאת: טל פלג

שלום לכם אתם לא יודעים מי אני אבל אם אתם רוצים כלב קודם צריך לוודא:אם יש לכם כלב אחד אז זה בסדר אבל אם אין לכם אז הם בטוח יסכימו כי אם מבקשים,זו הזדמנות רק פעם בחיים!

02/08/2012 | 23:02 | מאת: גל

אבי אמיץ שני גורי כלבים ואמי לא מסכימה כי: אנחנו5 ילדים אז אני לא יודעת איך לשכנע אותה?

03/12/2007 | 21:28 | מאת: איריס

טלפון של דורית דמביין 0522503526 והיא גרה בכפר אחים

19/02/2008 | 12:13 | מאת: בדוי

תשאלי את ההורים שלך למה הם לא מרשים כלב, ואם נגיד הם אומרים השיער שלו שנושר תסבירי להם שהכלב לא משאיר שיער וככה תסבירי.גם תגידי להם שאת מטפלת בו עם האחיות שלך.ושהם לא יצטרכו לדאוג לו הרבה,אולי רק מדי פעם. מקווה שעזרתי..

25/01/2008 | 15:04 | מאת: קסניה הכוסית

תמצצי לאבא שלך ותלקלקי לאמא שלך והם יסכימוו יא זונה

01/11/2011 | 13:51 | מאת: עקרטקרט

איכס איזה דברים מגעילים את כותבת קסניה

31/01/2009 | 13:43 | מאת: נועה

יש לי בשבילך עצה שעומדת להצליח אצלי. טוב אז ככה: תגידי למי שיותר רך בעניין הזה (בין ההורים) שאת מתחילה לעבוד בלהוריד כלבים.תפרסמי מודעות ותעשי את זה כחודש. הם יראו שאת מסוגלת לאחריות כזו והם יקנו לך!!! אצלי זה בשלבי הסכמה...חחח ביוש ובהצלחה

12/05/2009 | 12:07 | מאת: רוני

גם לי יש בעיה אם ההסכמה של ההורים... אמא שלי מאוד אוהבת כלבים והיא כל פעם מסכימה מחדש עד שמישהו שיש לו כלב אומר לה משהו שמשנה את דעתה (הנשירה שלה הורגת אותי הטיפול אצל הוטרינ ר יקר לי הילדה הייתה כל כך עצובה וחולי וחולי) אני ממש רוצה כל ואין לי מושג מה לעשות עם אמא שלי!!!!

09/03/2010 | 15:43 | מאת: תימי תימתימי

הרבה ילדים שואלים את זה וזה בדרך כלל תמיד עןבד[לאחרים זה עבד,גם לי] קודם כל תישאלי מה הבעיה שלהם עם כלב?, לדוגמה הבעיה שלהם שהם אחר כך יטפלו אתם לא אחריים מספיק אני מפחד הוא יכנס לבית יעשה בלאגן ועוד.... עם את חושבת שתוכלי לדאוג לכל אלה...מצבך סבבה תעני להם תגידי לדוגמה אתם ביכלל לא תיראו אותו הוא על אחריותי אני מנקה איך שאני לא מטפלת בו תתנו לצע בעליי חיים ועם אין לך בעיה מיצער בעלי חיים??.[לדעתי זה הכי טוב את יכולה להציל חיים ובסך הכל...זה לא משנה את תיראי שתתחילי לאהוב אותו גם עם הוא לא "גיזעי"... זה עדיף מאשר שהם ימותו=[=[=[ וגם חברים לא קונים בכסף!!!!!!!!!!$ והכי חשוב זה שתחפשי מידע ע הכלב שאת רוצה ולבדוק עם את ביכלל משוגלת לשמור עליו!!!!!! ואחד לפני האחרון לכי לא אמא הוא אבא תבקו לעשוות חוזה תחתמו התנאים שאת מוכנה בשביל הכלב והשלב האחרון תלי על המקרר ותהני!!!!!! -ב-ה-צ-ל-ח-ה- מקווה שעזרתי!!! ותמיד תיזכרי שכלב זה כמו אח קטן והוא שוקל המווון אחריות זה לא בובה שמתי שרוצים משחקים וומתי שלא לא!!!!! -<3-

25/04/2010 | 14:22 | מאת: אילוש

האמת שגם אני מנסה כבר כמה זמן לשכנע את ההורים לכלב את אמא שלי יותר קל לשכנע אבל היא אומרת שהיא לא סובלת ריר ונשירה של כלב ואני בטוחה שגם אמא וגם אבא חושבים שהם יטפלו בכלב כי יש לנו שכנה ממש נחמדה שיש לה כלב וניא חושבת נראה לי שכל הכלבים הם כמו הכלב שלה כי הוא משיר המוווווווווון אבל אין לו ריר רק כשהוא שותה זולגים לו מים מה"זקן" שיש לו יש לכם הצעה ממש ממש ממש ממש ממש טובה בשבילי כי את אמא שלי די קשה לקנות ואת אבא שלי הרבה הרבה הרבה יותר...

21/05/2010 | 13:08 | מאת: היפה

לא הבנתי אותך בכלל ומה עושים אם הגור בלילה על זה חשבת??

16/06/2010 | 18:00 | מאת: מוריה

אני רוצה כלב ולא מסכימים לי בגלל שהם אומרים ש: 1)הוא את הצרכים שלו בבית והוא לא יודע שאסןר(ככה הם אומרים) 2)הם אומרים שמשלמים המון כסף לחיסונים 3)הם אוןמרים שצריך לרחוץ אותי -ואין סיכוי שהם ירחצו 4)הם אומרים שהוא מביא קרציות פליז תעזרו לי!אגב אני בת 11

16/06/2010 | 18:00 | מאת: מוריה

אני רוצה כלב ולא מסכימים לי בגלל שהם אומרים ש: 1)הוא את הצרכים שלו בבית והוא לא יודע שאסןר(ככה הם אומרים) 2)הם אומרים שמשלמים המון כסף לחיסונים 3)הם אוןמרים שצריך לרחוץ אותי -ואין סיכוי שהם ירחצו 4)הם אומרים שהוא מביא קרציות פליז תעזרו לי!אגב אני בת 11

01/07/2010 | 09:46 | מאת: לולי

שלום, אני והאחים שלי רוצים ליקנות כלב אבל ההורים שלנו לא מרשים יש לכם פתרונות אולי???? בבקשה תעזרו לי!!!!!!!

01/07/2010 | 09:46 | מאת: לולי

שלום, אני והאחים שלי רוצים ליקנות כלב אבל ההורים שלנו לא מרשים יש לכם פתרונות אולי???? בבקשה תעזרו לי!!!!!!!

02/01/2011 | 18:14 | מאת: רומי

שלום יש לי עצה בישבילך איך לקבל את הכלב בטור אחת ששכנע את הוריה פעמים לכלבים אני מודעת לכך זה הכלב השני שלי יש קייטנה שבה אתה ממאלף כלב(פרטים נוספים באתר "כלביית אפיקים") שם את מקבלת כלב ומאלפת אותו . לאחר מכן את מספרת להורייך שמאוד נהנהת ואת רוצה מאוד לאמץ כלב מ"תנו לחיות ליחיות". שלבי השכנו: 1. את אומרת שאת רוצה כלב מ"תנו לחיות ליחיות". 2.תמיד תזכירי להם שהכלב הוא הידיד הטוב של האדם. 3.תזכירי להם שאם מאמצים כלב זה נותן הרגשה טובה. 4. הכלב יכול לישמור עלי. 5.תמיד תזכירי להם שאת רוצה כלב ותבטיחי להם שאת תורידי אותו

06/07/2011 | 16:14 | מאת: דנה

לי יש כלבה בת 4 וחצי שהסוג שלה הוא לברדור וגולדן רטריבר !!!!!!(היא מעורבת) ואני רוצה כלבה משלי שאני יטפל בה !!!!ולא מרשים לי !!! וגם חתול אני לא יכולה וגם אוגר וגם ארנב או כל חיה קטנה כזאת כי הכלבה שלי תכאל אותם!!! באסה!!!!!!!! ולא מרשים לי אבל אולי יהיה לי ציפורים(תוכים,כנריות או משהו אחר)....... אבל אני ממש רוצה כלבה משלי למי יש רעיונות לכלבה שנייה???????.. נ.ב אני מטפלת בגורי חתולים שעדיין יונקים מאמא שלהם אני נותנת להם מים ואוכל והם כאלה חמודייייםםםםםם!!!!!!

15/05/2012 | 17:37 | מאת: א

איך קוראים לקייטנה?

29/04/2012 | 15:08 | מאת: בא לי כלב

בא לי כלב

28/09/2012 | 20:43 | מאת: טל בראון

יבת זונה ההורים שלי לא מסכימים אעלק יעזור איזה עוזר ואיזה נעליים אל תזייני לי את המוח ישרמוטה

22/12/2012 | 19:34 | מאת: המהממת

ההורים שלי בכלל לא יכולים להכניס כלב הביתה אני שאלתי אותם איזה מיליארד פעמים למה הם לא מרשים לי כלב והם פשוט אומרים כי הם לא אוהבים כלבים אז אני השתמשתי באחת מהעצות כאן והלכתי להתנדב אצל טיפול בגורים וזה עדיין לא מזיז להם למרות שבילדותם לשניהם היה כלב והם ממש אהבו לגדול איתו אני ממש זקוקה לעזרה מישהו יכול לעזור לי?

02/01/2013 | 09:34 | מאת: רעות

אני יודעת איך צריך לבכות מלא מלא ועוד מלא נוסף ואז ירשו כל חברי עשו זאת וקיבלו את הכלב הנל וככה עושים וזהו תודה!!!!!

13/01/2013 | 20:18 | מאת: קטיה(ילדה בת 11)

שלום לעזרה בהחרכת הורים התקשרו ל054-9412737 .רק קטיה טענה.

23/02/2013 | 21:49 | מאת: נתנאל

שלום , אני חייב עזרה אני גר בדירה ואני רוצה כלב אך ההורים שלי לא מסכימים לי כי הם חושבים שאני לא יטפל בו, אין מקום ,שאני לא מספיק אחרי ואני חייב כלב אני מקווה שתעזרו לי למצוא פתרון כי אני אוהב בעלי חיים

01/03/2019 | 12:20 | מאת: נוי

איך לשכנע את ההורים לקנות כלב? הם כמא שלי ממש ממש לא מרשה גם אם אני יעשה הכל

אכן משימה לא קלה. תבטיחו להורים שתקחו אחריות על הטיפול בכלב. לזכרוני דורית דמבין גרה בכפר אחים לא רחוק מקרית מלאכי.

28/09/2019 | 09:11 | מאת: אופק

אני ממש מבין אותך, אני גם הייתי בבעיה הזאתי הרבה זמן (ואת לא מבינה כמה רציתי כלב!!) מה שעזר לי זה שפשוט דיברתי עם ההורים שלי כמה פעמים ושכנעתי אותם שזה יעשה לכולם טוב ושאני אקח אחריות. אם את רוצה יש כאן כמה טיפים לשכנוע שעזרו לי: http://bit.ly/סודות-שכנוע

ראיתי שכבר היו התייחסויות רבות... בכל מקרה דורית דמבין גרה במושב כפר אחים. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה