p.t.s.d בגורה בת שבועיים + רגליים עקומות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/07/2001 | 19:20 | מאת: adi

לדוקטור שלום רב, ראשית ברכות על הפורום החדש. אני מתנדבת במד"א כבר שנים ולפני כמה חודשים רופא שלנו מצא גורת כלבים כבת שבועיים שנטטשה לבדה בפארק הירקון. היא נמצאה לאחר שהחליקה מגדר גבוהה. הכלבה סובלת מחרדת נטישה (אם כי היא לאט לאט מתגברת על זה) וכן מחרדה מפני זרים (אם כי אותי היא מכירה). לפני כחודש היא נעמדה על הרגליה ושמנו לב שהטלפיים שלה עקומות כלפי פנים. אפשר לקבל איזשהו הסבר ממה זה נובע? ההליכה שלה תקינה. עדי

24/07/2001 | 12:44 | מאת: רוגוב אלקסנדרה

לידידה שלי יש כלב קטן. כל פעם שמשהו מפחיד אותו הוא נעמד בתנוחה כזאת ומתחיל לרעוד....

24/07/2001 | 13:56 | מאת: adi

אלקסנדרה, ראשית תודה. אצלנו היא לא רועדת. כשהיא מפחדת ממישהו, היא פשוט נצמדת לבעלים. עדי

24/07/2001 | 21:52 | מאת: דר' אדיר שיפרון

הטיפול בחרדת נטישה הינו שילוב של טיפול תרופתי ואילוף. באשר לרגליים, יש לבצע צילומי רנטגן וכמו כן לבדוק שהכלבה מקבלת מספיק קלציום

מנהלי פורום וטרינריה