לונה חתולה אלימה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

15/08/2001 | 14:49 | מאת: תמי

שלום רב! יש לי חתולה ששמה לונה, היא בת שנה מחוסנת ומעוקרת. בעלי ואני עובדים ומגיעים הביתה בשעות אחר הצהריים והערב. כאשר אנו שבים מהעבודה מחכה לנו בבית חתולה מלאת אלימות ותוקפנות. בלתי ניתן לשבת בסלון מבלי לקבל שריטות ונשיכות מכאיבות ביותר. פיתחנו שיטה בה אחרי כל נשיכה או שריטה היא קיבלה מכה קטנה עם עיתון מגולגל, אולם הבעיה היא שכאשר היא רואה את העיתון זה מרתיעה אותה בדיוק ל-60 שניות ואחר כך חוזר חלילה. אני ממש לא רוצה להוציא לה את הציפורניים, שכן זו ממש התעללות (למרות שהיא בבית). חשוב לציין שכשלונה רוצה היא יכולה להיות חתולה מקסימה - הצרה שזה קורה יחסית מעט. מה עושים?

15/08/2001 | 15:02 | מאת: שרון

כשבאים הביתה מחבקים. מנשקים, אוהבים וכו'... בקיצור הרבה חום אהבה ופינוק. אני מאמינה שהיא "מענישה" אתכם על ה שהשארתם אותה בבית לבד להרבה זמן גך לנו יש חתולים (2). היה לנו אחד ובשהיל שלא יהיה לו משעמם הבאנו עוד אחד ועכשיו מאוד כיף להם כי לא משעמם להם או עצוב לבם לבד ויש להם עם מי לשחק. אבל בכל זאת אנחנו מגיעים הביתה מאוחר ומשקיעים בהם לפחות רבע שעה 20 דקות לפני הסידורים הראשונים בבית ( מקלחת וכו' ) ונותנים להם חטיף כשאנחנו מגיעים הביתה. נסו את זה...מכות (קטנות או גדולות ) זה לא פתרון ובטח שלא הוצאת ציפורניים. בהצלחה.

15/08/2001 | 21:27 | מאת: דר' אדיר שיפרון

תמי שלום, לחתולה שלך משעמם כל היום לבד בבית, מומלץ שתביאי לה חבר הביתה כך לא ישעמם לה והיא לא תאלץ להוציא את כל המרץ בפיתאומיות ובפעם אחת כשאתם חוזרים הביתה

מנהלי פורום וטרינריה