חתול עובר דירה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/08/2001 | 20:17 | מאת: איתי

ידידה שלי טסה לחו"ל לכמה חודשים ומשאירה אצלי את החתול שלה. יש לי כבר חתולה אחת בבית והם מסתדרים טוב. החתול שלה מאוד קשור אליה והיא מאוד קשורה אליו. אני מבין שחתולים מאוד נקשרים לבית שלהם אבל אנחנו גרים בקיבוץ די בשכנות. שאלתי היא איך להקל על החתול את המעבר והפרדה והאם כש"אמא" שלו תחזור מחו"ל הוא עדיין יזכור אותה והיחסים בינייהם יחזרו לקדמותם? תודה איתי.

12/08/2001 | 17:10 | מאת: דר' אדיר שיפרון

איתי שלום, לחתולים זכרון טוב והוא יזכור את בעליו גם בעוד שנה. ע"מ שהחתולה תתרגל לבית החדש עליה להשאר כ חודש בבית ולא לצאת , אלא תחת השגחה צמודה שלך.

מנהלי פורום וטרינריה