לכלב יש עצירות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/07/2003 | 12:45 | מאת: עדי

שלום מה עושים עם כלב שיש לו עצירות?? פעם היה עושה בכל טיול {3 פעמים ביום} ובימים האחרונים אולי פעם ביום במקרה הטוב אין שינויים שמזון קיססנו אותו בספריי נגד פרעושים במכיל : tetrachlorvinphose האם יש קשר?? {הוא מאד רגיש, בעבר חטף הרעלה מאורגנופוספורים}

06/07/2003 | 14:20 | מאת: ד"ר טליה מור

עדי, לא נראה כי יש קשר לריסוס. האם הכלב מבוגר ? האם סובל מערמונית מוגדלת ? האם אוכל עצמות ? האם הוא מנסה ולא יוצא לו או פשוט התדירות של היציאות ירדה ?

06/07/2003 | 15:29 | מאת: עדי

הוא בין 4 שנים אין לו בעיות בריאותיות אוכל אוכל יבש בד"כ, פה ושם קצת לחם או לבן שלא שהוא מנסה ולא יוצא לו , הוא בכלל לא מנסה.....

מנהלי פורום וטרינריה