מה דעתכם על פיט-בול טרייר ?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/08/2001 | 15:19 | מאת: רמי

יש בבעלותי כלבת פיט בול טרייר בת כשבעה חודשים . אשמח לקבל מכם עצות מנסיון עם כלבים מהגזע הנ"ל .

13/08/2001 | 17:36 | מאת: חגית

החזק אותה ברצועה כשאתה יוצא לרחוב - אמנם היא חמודה אליך, אבל תהפוך לחיה טורפת לבעלי חיים אחרים וגם לאנשים. כמו שאתה לא תרצה שהכלבה שלך תיפגע - נא התחשב ברגשות אחרים. אתה בוטח ביכולתך לאלף אותה, אך טבע הגזע הוא תוקפני ומסוכן, וקרו מקרים אינספור של פגיעה בחיות ובאנשים אחרים. לשם מה צריך כלב מסוג זה ? לא מספיק הארץ שטופה באלימות וחיינו רוויים בתוקפנות ?

21/08/2001 | 11:14 | מאת: נטע

לשם מה בחרת דווקא בכלב הזה? כמי שראתה כלב כזה רוצח מול עיני כלב אחר אני מקווה שתצליח לטפל ולאלף אותו בלי אסונות

מנהלי פורום וטרינריה