הוצאת ציפורניים לחתולים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/08/2001 | 10:24 | מאת: שרון

רציתי לדעת כמה דברים : האם זה כואב מאוד לחתול אחרי שמוציאים לו את הציפורניים? האם הוא יכול ללכת אח"כ ? האם זה כרוך בסבל רב? כמה זמן הניתוח אורך וכמה זמן החלמה??? תודה

08/08/2001 | 13:00 | מאת: חגית

זה מאד מאד כואב לחתול ! זה כאילו עקרת לו איבר מגופו, ולא סתם כסיסת ציפורניים ! לוקח לו זמן לא קצר להתרגל, לאחר הסבל הרב שעבר. זו אכזריות לשמה לקצוץ איבר מגופו של בעל חיים לשם הנוחיות שלנו. אם לוקחים בעל חיים צריך לדעת גם לוותר על נוחיותנו שלנו, שהרי החתול מפצה אותנו על וויתור זה. כיום, ככלל, קיצוץ איברים לחיות הוא בניגוד לחוק (קיצוץ אוזניים, זנב וכו') . כנראה שלא סתם נחקק חוק זה. תשמשו בריהוט שאינו עשוי מעור ואז לא יקרה כלום. מלבד זאת, אם החתול יוצא החוצה ללא ציפורניים, לא יוכל לברוח ולטפס על עצים והוא חשוף לסכנות.

08/08/2001 | 13:02 | מאת: שרון

שלא תחשבי לרגע לא נכון ! אני לא מתכוונת לקצוץ להם את הציפורניים זה ממש היה לידיעה כללית

מנהלי פורום וטרינריה