חתול עם ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

31/12/2002 | 22:26 | מאת: מלי

יש לי בחצר שלושה חתולים בני כחצי שנה שנראים בריאים, אבל יש להם ריח רע מהפה וקצת רטיבות מסביב לפה. לקחתי אחת מהם לוטרינר. הוא לא הצליח לבדוק אותה כי היא השתוללה. היא חוסנה ומאז נעלם לה הריח. מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות?תודה

05/01/2003 | 13:47 | מאת: ד"ר טליה מור

מלי שלום, הסיבה יכולה להיות מבעיות בחלל הפה, הלסת והשיניים ועד בעיות בדרכי העיכול, הנשימה והכליות. אני לא מוצאת קשר בן החיסון לריח הרע מהפה אבל אם זה עובד למה שלא תחסני גם את האחרים ?

מנהלי פורום וטרינריה