"סימון" מוגזם

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 13:51 | מאת: נעמה

יש לנו בבית 3 חתולים, כולם יוצאים ונכנסים הביתה כפי שמתחשק להם. אחד מהחתולים נוטה לסמן אזורים בבית ובחדר - המדרגות בשתן חריף, ידוע לנו שזה מחוסר בטחון עצמי של החתול ושהוא חש בנוח כשהוא מריח את עצמו בפינות בבית, ניסינו ריסוסים "מרחיקים" ואפילו בררנו על ניתוח אם יש הדבר. כל החתולים בבית מסורסים. אנחנו מאוד אוהבים אותו והוא חביב המשפחה חוץ מבעית ההשתנה הוא חתול מושלם. אנא עיזרו בבעיתנו.....

24/07/2001 | 21:36 | מאת: דר' אדיר שיפרון

לפעמים יש לחתול בעיה בדרכי השתן ולכן ממלץ לבדוק את החתול ואת השתן שלו. אם מבחינה פיזיולוגית הכל תקין ניתן להשתמש בתרופות מיוחדות.

מנהלי פורום וטרינריה