כלבה אוכלת צואת חתולים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 13:17 | מאת: ללי

יש לי חתולה וכלבה הכלבה נוהגת לאכול את צואת החתולה כשאני לא שמה לב לכך האם משהו נתקל? בתופעה ואם כן מה עושים?

24/07/2001 | 13:19 | מאת: haim

שיהיה לה בתיאבון כלבה דפוקה

24/07/2001 | 15:52 | מאת: חן

שמעתי על תופעה כזו אצל כלבים שבסביבתם יש הרבה חתולי רחוב. לפי הוטרינר שלי יש בצואת החתולים ריח מסוים שמגרה לכלבים את התיאבון, בכל מקרה לדעתי כדאי להתייעץ עם הוטרינר של הכלבה. שיהיה בהצלחה. וחיים, אם אין לך מה לעשות בחיים - אל תעשה את זה פה.....

24/07/2001 | 15:59 | מאת: aliza

שלום, גם אני נתקלתי בתופעה אצל כלב וחתול ש"גרים" ביחד. לא הצלחתי למצוא למצב פתרון אלא כשהחתול "יצא" מהבית ואז הפסיק לעשות את צרכיו בארגז החול. הוטרינר לא התרגש מהדבר וגם חשב שאין לזה פתרון כי הכלבים נוהגים גם "להתגלגל" בצואה של חיות אחרות..... עליזה

24/07/2001 | 21:44 | מאת: דר' אדיר שיפרון

הרבה כלבים אוכלים צואת חתולים, כדאי להוסיף לכלבה ויטמינים ולהעלות את ארגז החול של החתולה למקום גבוה כך שהכלבה לא תגיע לשם

מנהלי פורום וטרינריה