חתולה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 13:10 | מאת: מירב

יש לנו חתולה בת שנתיים לערך. מההריון הראשון שלה היא לא מאכילה את הגורים, היא רצה אליהם וכאילו מבקשת שנתייחס אליהם ונאכיל אותם. זה קרה כבר כארבע פעמים כל פעם שלושה גורים ואיננו יודעים מה לעשות, (ניסינו להאכיל אותם עם טפטפות ללא הועיל) מה גורם לזה? אולי זה בגלל שהרחיקו אותה מהאמא שלה כשהיתה גורה? מירב

24/07/2001 | 21:46 | מאת: דר' אדיר שיפרון

יתכן והיא פשוט לא יודעת מה לעשות או שאין לה מספיק חלב. את הגורים צריך להאכיל בחלב מיוחד לגורי חתולים

06/08/2001 | 17:08 | מאת: חגית

אנא, רחמי על החתולה ועל גוריה ועל חתולים רבים אחרים - עקרי אותה. עיקור מונע סרטן רחם ושד, משביח איכות חיי החתולה ומאריך חייה. המלטות מרובות יקצרו חייה, שהרי היא איננה מיכל המלטה. אלפי גורי חתולים לא מוצאים בית ומומתים כל חודש. כל גור הנכנס לשוק - מחסל סיכויי גור אחר למצוא בית ומביא למוות שלו. אולי את תמצאי בית טוב לגורים (גם זה אינך יכולה להבטיח, בעתיד הם עלולים שלא להתאים לאופי חיי המאמצים) אבל גורי הגורים - מי מבטיח מה יקרה להם. תוך כ- 5 שנים - יוולדו כ- 5,000 גורים. 99% ימותו במהרה. אנא - עקרי את החתולה, ולו לשם בריאותה שלה בלבד.

12/08/2001 | 08:01 | מאת: מירב

האם ידוע לך אם באזור חדרה יש מישהו שמעקר חתולים בחינם?

מנהלי פורום וטרינריה