עשיית צרכים בבית

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 12:53 | מאת: דודו

כלבתי בת 3 חודשים וחצי.אספנו אותה בגיל חודש.לאחר שהתרגלה לעשיית צרכים על עיתונים בבית, אנו מנסים להרגילה לעשיית צרכים מחוץ לבית. אמנם הכלבה עושה לפעמים צרכים בחוץ,אך היא ממשיכה גם לעשות בבית והעניין מתסכל. כיצד פותרים בעייה זו בהתחשב בכך שברוב שעות היום הכלבה גם נמצאת לבדה בבית.

24/07/2001 | 13:54 | מאת: adi

דודו, א. כל פעם שהיא עושה את הצרכים בחוץ, לטף אותה ואמור לה: "את כלבה טובה". כשאתה תופס אותה, וחשוב שתעשה זאת בשעת מעשה, גער עליה. ב. כשאתה יוצא מהבית, הכנס אותה למקום יחסית יותר קטן רק דאג לה לשתייה. ג. תן לה לאכול בבוקר ובערב. עדי

24/07/2001 | 21:47 | מאת: דר' אדיר שיפרון

עדי צודק! בנוסף יש להוריד את הכלבה מיד אחרי כל ארוחה

מנהלי פורום וטרינריה