כלב חברמני מידי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/08/2001 | 22:20 | מאת: אורלי

לחברה שלי יש כלב שקופץ על כל אחד איך גורמים לו לפסיק יש אנשים שזה מפחיד אותם

06/08/2001 | 23:18 | מאת: אורלי 2

כלב חברמני שקופף על עוברי אורח יכול להיות דבר בעיתי. עצתי מנסיון אישי היא כזאת: אם מדובר בכלב בוגר צריך קודם כל לאלף אותו ,ז"א ללמד אותו להקשיב לבעליו ,ורק אז ניתן יהיה לצעוק עליו בזמן שהוא קופץ או רץ לעבר אנשים. או להרגיל אותו ללכת עם רצועה . אך אם מדובר בגור צריך להזהר לא לצעוק עליו יותר מידי כדי לא לגרום לו לפחד מאנשים, כמו שקרה לי אם הכלבה שלי.

07/08/2001 | 01:12 | מאת: דר' אדיר שיפרון

פנה למאלף ו/או ווטרינר לבצוע סירוס לכלב

08/08/2001 | 00:13 | מאת: יעלי

אדיר, שלום. קודם כל יישר כוח על האתר ועל הנכונות שלך לעזור לחיות ולבעליהם. כלבי הוא גור ויסלה מדהים בן 9 חודשים. הוא נוהג בשעת התרגשות ושמחה, בפוגשו אנשים, לקפוץ עליהם. כיצד ניתן למנוע זאת ללא סירוס? ולמה בעצם סירוס הוא הפתרון? תודה, יעל (-:

מנהלי פורום וטרינריה