פודל ננסי - דלקת אוזניים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 12:35 | מאת: מוטי

יש ברשותינו פודל ננסי שסובל מדלקות אוזניים איו סופיות האם יש לכם איזה פיתרון בבקשה

24/07/2001 | 15:54 | מאת: איציק

לדר. אבי אורעד מטבעון יש נוחסת פלא (טיפות אזניים שרקח בעצמו לאחר שהתמחה בנושא בהולנד) שפתרה עבורינו את העניין באופן פרמננטי. שוה לנסות.

24/07/2001 | 15:59 | מאת: מוטי

האם יש ברשותכם פודל או סוג אחר של כלב ???

24/07/2001 | 22:01 | מאת: דר' אדיר שיפרון

פודלים אכן סובלים מבעיות באוזניים ממלץ לשמור על אוזניים נקיות ז"א ניקוי פעם בשבוע והוצאת שערות מהאוזניים כמו כן ממלץ לשלוח תרבית למעבדה (כולל תרבית לפיטריות) לבדוק באיזה חייד או פיטריה מדובר. לעיתים הבעייה באוזניים היא סימפטום של אלרגייה, בכלק גדול של המיקרים אלרגייה לצזון, ולכן יש צורך לתת לכלב מזון אנטי אלרגי מיוחד

מנהלי פורום וטרינריה