אל ד"ר אדיר שיפרון

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 12:31 | מאת: שרון

יש לי גור חתול בן 7 חוד' שלקחתי מ אס או אס לפני 4 חוד' בערך. והוא מסורס. פינקתי אותו מאוד (מודה...) אבל שי לו תכונה קצת מוזרה - כשהוא לבד הכל בסדר. איך שהוא רואה אותי הוא מתחיל ליילל יללות צעקניות שהוא לא מיילל בדר"כ. גם כשאני יושבת איתו ומלטפת אותו תוך כדי הוא מיילל ואם משהו מתקרב אלינו בשעת פינוק הוא גם מיילל לעברו (לא בתקיפות)ץ חשבתי שזה פינוק - אבל ממש לא חסר לו... יש לו אוכל יבש ומים כל הזמן והוא מקבל מקופסת שימורים בערב. תודה

24/07/2001 | 22:05 | מאת: דר' אדיר שיפרון

צריך לבדוק אם לא מדובר בכאב פיזי (היכול להופיע גם בליטוף תמים וקל) אם מבחינה פיזית הכל בסדר סביר להניח שהתפעה תחלוף. יתכן וכך הוא מסביר שהוא רוצה תשומת לב מיוחדת.

25/07/2001 | 12:23 | מאת: מאירה

היי מסכימה איתך יש חתולים נודניקים. במיוחד חתוליי רחוב . מנסיוני הם רק מבקשים תשומת לב. אבל....... לכי לבדוק אם יש לו תולעים. ליפעמים בגלל התולעים הם כל הזמן רעבים. יש טיפול די יקר בערך 60 שח אצל הוטרינר. נגד תולעים אבל אם תקני ורמוקס לתינוקות. נגד תולעים . תני לו חצי כפית עם מזרק ישר לפה שתי פעמים ביום פעם בוקר ופעם ערב. במשך שלוש ימים וזה עובר. נ.ב. אני לא וטרינארית רק בעלת נסיון. אחרי ששילמתי הרבה הרבה כסף לוטרינרים גיליתי שיש פתרונות זולים יותר.

25/07/2001 | 20:27 | מאת: דר' אדיר שיפרון

ורמוקס מטפל אך ורק בתולעים העגולות והמינון הנכון הינו 1 מ"ל לק"ג. פעם ביום במשך 4 ימים. לטיפול בתולעי הסרט צריך חומר אחר הנימצא בכדורי DRONCIT, DRONTAL או CESTAL בלבד.

מנהלי פורום וטרינריה