למה הכלבה שלי צולעת?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/12/2016 | 21:36 | מאת: יערה

שלום, הכלבה שלי צולעת כבר מס' חודשים, הוטרינר עשה צילומים אבל לא זיהה בעייה. היא מלנואה מעורבת בת שנה. לא נראה שזה כאבי גדילה כי הרגל לא מתחלפת (רגל ימין קדמית, תמיד) והיא טופלה בויטמינים למקרה שכן. נתנו לה גם תרופה נגד דלקת וזה לא עזר בכלל. נראה אפילו שזה מחמיר. יש לי את הצילומים, אשמח לשלוח אותם ולקבל חוות דעת נוספת. לאן אפשר לשלוח? תודה!

במידה והכלב צולע ולא מוצאים את הבעיה, ההמלצה לקחת לחוות דעת שניה ואף לבדיקה אצל אורטופד וטרינרי מומחה.

מנהלי פורום וטרינריה