כלבת בוקסר שחלתה בשעלת ופתאום מתה בצורה מוזרה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/12/2016 | 19:37 | מאת: דן

אהלן. לפני שלושה חודשים אימצתי כלבת בוקסר בת 3.5. הכלבה הייתה נורא רזה, שקלה 25 קילו. היא התאקלמה נורא מהר בבית, לא היו שום בעיות צרכים, היא הייתה ידידותית מאוד ולא נראה שיש בעיה או שמשהו מפריע לה. לפני כשלושה שבועות התחילו אצלה שיעולים שנראים כמו נסיון להקיא. לקחנו אותה לוטרינר, בדק ואמר שזה כנראה שעלת ושזה יעבור. אכן לאחר כמה ימים היה שיפור ואז זה חזר שוב - כשהיא במנוחה הכל בסדר, בכל מאמץ קטן היא התחילה להשתעל. אתמול בלילה, היא הייתה איתנו בגינה, אכלה כרגיל והייתה חיונית. בשלב מסויים היא הלכה לפינה ונשכבה על הרצפה, קראתי לה והיא לא הגיבה גם כשניגשתי אליה. ניסיתי להרים אותה והיא לא שיתפה פעולה. לבסוף היא קמה, עשתה סיבוב בגינה ושוב נשכבה. כשקראתי לה שוב היא קמה אליי, הגיע עד מרחק של מטר ממני ובפתאומיות קרסה על הרצפה, החלה לפרכס ולאחר מס שניות הפסיקה לנשום ופשוט מתה. אני מנסה להבין את הסיבה, לא הגיוני שכלב בוגר מת משעלת. יש סיכוי שזה נשמע כמו הרעלה?

19/12/2016 | 19:38 | מאת: דן

שכחתי לציין, אתמול בצהריים כשאבא שלי חזר הביתה, גילה שהיא עשתה את צרכיה על המיטה שלו - דבר שלא קרה אף פעם

מנהלי פורום וטרינריה