קשירת חצוצרות בחתולות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/12/2016 | 11:47 | מאת: מירה

היי שלום אני יודעת שיש אסכולה שלמה שבעד עיקור וסירוס אני דווקא הייתי מעוניינת לשמוע על הקשירת שחלות בחתולות (אנשים שעשו או ויטרינרים ששמעו סיפורים אמיתיים). אני מעוניינת לעשות את הניתוח הזה לחתולה שלי ולא רוצה למנוע ממה את העונג של יחסי המין וחיי החברה וכמובן לא לפגוע במערכת ההורמונלית שלה שכלכך חשובה לכל יצור חי ובכל זאת למנוע היריון. שוט

ההמלצה היא לעיקור חתולה, אישית לא מכיר פרוצדורה של קשירת חצוצורות בחתולות. זה לא נהוג ומקובל בתחום שלנו. בנוסף התחלואה גבוה בחתולה לא מעוקרת, יש סיכוי מוגבר לגידולי עטין. במידה ונוצר גידול שכזה יש סיכוי של 90% ממאירות והגידול מאוד אלים ובנוסף סיכון מוגבר לדלקות רחם. ההמלצה לבריאות חתולך היא עיקור!!!

27/03/2019 | 09:24 | מאת: ויקטוריה

שלום דוקטור ברצוני לעדכן אותך שההליך הופך מקובל בקרב וטרינרים בארצות כגון קנדה . אנא תכיר את דר קארן בקר Karen Becker . https://www.youtube.com/watch?v=enPCZA1WFKY

מנהלי פורום וטרינריה